browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bra att ha med sig på resan

Posted by on

Att resa bort betyder ofta en hel del packning. En del saker är ju mer eller mindre självklara och kommer alltid att finnas med i väskan, som ombyten. Men det finns också en hel del man kan glömma bort och inte sakna förrän man behöver dem. Här tittar vi lite närmare på saker som kan vara bra att ha med sig när man är ute och reser.

Bagagerelaterat

Bagaget är alltid en viktig fråga när man ska ut och resa. En av de sakerna man kanske inte tänker på direkt är hur mycket det faktiskt väger. Att införskaffa en enkel bagagevåg kan därför vara en smart investering som garanterar att man undviker att betala dyra avgifter för övervikt. En rejäl och utmärkande bagagelapp kan också vara riktigt praktiskt och ökar chansen att den faktiskt sitter kvar under hela resan.

Teknikprylar

Mobilen har blivit en av våra mest användbara prylar när vi är ute och reser. Av denna anledning bör man alltid se till att ha med sig inte bara en utan helst två mobilladdare, utifall en skulle försvinna eller gå sönder. Se bara till att det är en modell som faktiskt fungerar tillsammans med mobilen. Eftersom man inte alltid kommer att ha tillgång till ett uttag kan det också vara smart att ha en powerbank i fickan så man kan ladda mobilen var man än befinner sig.

Apotek

När det kommer till läkemedel, både receptfria och receptbelagda, är det alltid bäst att se till att man har med sig allt man kan tänka sig behöva. Att köpa saker på plats beror väldigt mycket på var i världen man befinner sig. Tänk inte bara på vad som brukar finnas i badrumsskåpet utan även om det finns riskfaktorer för speciella åkommor på plats. Det finns dock regler och förordningar när det kommer till att resa med läkemedel.