browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

I väntan på flyget

Posted by on

Något som de allra flesta flygresenärer någon gång upplevt är den olidliga väntan som kan se på flygplatser runt om i världen. Denna gång tänkte vi därför tipsa om sådant som man kan ägna sig åt medans klockan verkat stanna och ditt plan är många timmar bort från att lyfta.

Ibland kan väntat på flygplatser vara i snudd på olidlig. Av olika anledningar så kan det antingen vara så att det inte funnits några andra flighter än de som gjort att du får vänta många timmar mellan flygningarna eller så har det helt enkelt blivit så att saker och ting försenats.

Gånger som dessa är det lätt att hålla sig för skratt och det kan också vara så att man inte riktigt planerat för ett ”worst case scenario”. Detta gör att man kanske inte har alltför mycket att sysselsätta sig med medans man går i väntans tider, men det finns nästan alltid några bra alternativ för att få tiden att gå!

En flygplats är full av möjligheter

Om du vet med dig att det är länge tills dess att ditt flyg ska avgå så finns det ingen anledning till att sitta bredvid gaten och vänta som lite av en fårskalle. Gå istället runt till de delar av flygplatsen som har något roligare att erbjuda, utan att gå så långt att du riskerar att behöva checka in ännu en gång. Ofta kan man hitta hyfsade möjligheter till shopping och kanske hittar du till och med en bra bok i några utav de tillgängliga affärerna.

När du väl sett dig om och handlat det du velat så kan nästa steg vara att slå sig ner på något trevligt matställe och antingen fika eller äta någonting med tillhörande dryck. Dessa ställen brukar ha en tendens att vara betydligt mera avkopplande att sitta och läsa en bok på eller ägna sig åt något underhållande på mobilen. Var dock bara noga med att ställa ett alarm så att du varken råkar somna eller missa ditt plan av någon annan anledning.

Sömn är som en tidsmaskin

För den som enbart är intresserad av att få tiden att gå och inte av att sysselsätta sig med så mycket under tidens gång så är sömn en bra tillflyktsort. För den som har lätt att slumra till i alla lägen så är det ingen konst att vänta, men tänk även här på att som sagt vara noga med att ställa ett eller flera larm på din telefon, så att du inte sover alldeles för länge och blir kvar på flygplatsen. Händer detta har du nämligen betydligt mera väntande samt tjorvande att ägna dig åt, något som inte någon vill vara med om.