browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Spännande resmål

Posted by on

Förutom Egypten så finns det mängder av spännande resmål, vi har skrivit om några redan på denna sajt och det kommer att skrivas om fler.

För många så gäller det att flyga från Stockholm Arlanda om vi ska ta oss på några längre utlandsresor, det är inte alltid det passar med avgångstider och annat och man kan behöva en extra övernattning på något de hotell Stockholm erbjuder innan man ger sig ut i världen på ett spännande resmål.

  • australiaAustralien är ett land du kan besöka vilket tidpunkt som helst på året, grejen är nog denna att när det är som ruskigaste här hemma är nog bästa årstiden att besöka Australien. Åk gärna och ha gott om tid när du besöker landet då det finns så oerhört mycket att uppleva. Sydney och det klassiska operahuset är et måste för många turister.
  • Japan är ett oerhört spännande land och det finns nog inget trevligare folkslag än Japaner, hjälpsamma och lätt att få hjälp av om man behöver det. Som med många andra länder så är det en del saker som du bör tänka på innan du besöker landet, kolla in dessa tips.
  • Kuba är fascinerande på många områden, detta mytomspunna land kan vara det mest spännande land du besöker. Knalla efter strandpromenaden och se alla häftiga jänkare som glider förbi, sätt dig på en uteservering och känn hur en riktig Mojito ska smaka eller få en musikalisk upplevelse med en het salsa på någon bakgård. Upplevelserna kan radas upp en efter en i detta härliga land.

Det var några tips på spännande resmål och avsett var du hamnar nästa gång du ger dig iväg så önskar vi dig lycka till och hoppas du får uppleva massor av härliga saker på din resa.